PAGYRŲ DIENA

PAGYRŲ DIENA

Penktadienį į bendrą 1a ir 1b klasių renginį, kuris vyko gimnazijos aktų salėje, susirinko gausus būrys gimnazistų ir svečių.
Renginio tikslai: geriau pažinti vieniems kitus, susirasti bendraminčių, ugdyti viešojo kalbėjimo gebėjimus ir mokytis bendravimo kultūros.
Visi dalyviai atliko namų darbus: viešai pristatė savo pomėgius ir pasiekimus. Pirmosios ,,gyrėsi‘‘ ir savo auklėtinius drąsino klasių vadovės Aurelija Vaičiulionė ir Irena Mazarevičienė. Mokiniai taip pat sužinojo kuo domisi direktoriaus pavaduotoja Danguolė Tamošiūnienė, istorijos mokytoja Jolanta Astramskienė, teatro mokytoja Violeta Džiugienė.
Paaiškėjo, kad gimnazistų pomėgiai labai įvairūs. Abi klases sieja meilė sportui. Kiek medalių, taurių, padėkos raštų sukaupta! Apie tai byloja parengta ekspozicija.
Gimnazistai ne tik ,,gyrėsi‘‘, bet ir buvo kitų giriami – vertino prisistatymus, o žiūri komisija apibendrino ir išrinko nugalėtojus. Įdomiausiai prisistatė 1b klasės mokinė Ugnė Veckaitė, originaliausiai – Ieva Leimontaitė (1b kl.), ,,oratoriškiausiai‘‘ – Akvilė Seliavaitė (1a kl.), šmaikščiausiai – Linas Šaltis (1a kl.). Jie buvo apdovanoti padėkos raštais ir atminimo dovanėlėmis. Visi dalyviai gavo saldžias dovanėles.
Renginį vedė 1b klasės gimnazistės Ugnė Veckaitė ir Vakarė Umovistatė.


Komentarai išjungti.
Skip to content