GERIAUSIA PADĖKA – FIZINIO AKTYVUMO, EMOCINIO RAŠTINGUMO IR SVEIKOS MITYBOS ĮGŪDŽIAI

GERIAUSIA PADĖKA – FIZINIO AKTYVUMO, EMOCINIO RAŠTINGUMO IR SVEIKOS MITYBOS ĮGŪDŽIAI

Patys mažiausieji pradinukai 1a ir 1b klasių mokinukai spalio mėnesį prisijungė prie aktyvios ir gausios Olimpinio mėnesio bendruomenės, siekiančios 50 tūkstančių dalyvių!
Šis projektas įkvėpė kasdien ieškoti naujų ir dar neatrastų būdų tobulėti bei skatino džiaugtis sveika gyvensena mokytojus, vaikus, jų tėvelius.
Projektą vykdė Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministerija, Lietuvos Tautinis Olimpinis komitetas, globojo prezidentienė Diana Nausėdienė.
Džiugu, kad kiekvieną savaitę mokytojoms buvo siunčiamos užduotys ir rekomendacijos savaitės veikloms. pagal vaikų amžių, stebėdami vaizdo reportažus ir sportininkų mankštas, jas įtraukėme į pamokų ir pertraukų laiką. Svarbiausia išlikome fiziškai aktyvūs viso projekto metu.
Pirmąją savaitę mokiniai pradėjo fizinio aktyvumo veiklomis, II savaitė buvo įdomi sveikos mitybos veikla, III savaitę mokėmės bendradarbiauti, o IV savaitę smagiai užbaigėme emocinio raštingumo užduotimis.
Pasibaigus projektui visi mokinukai gavo padėkos raštus, pasirašytus Lietuvos Olimpinio komiteto prezidentės Dainos Gudzinevičiūtės ir prezidentienės Dianos Nausėdienės. Padėkos raštus mokiniams įteikė gimnazijos direktorius Artūras Totilas ir direktoriaus pavaduotoja ugdymui Danguolė Tamošiūnienė.
Šios veiklos paskatino pradinukus būti fiziškai aktyviais ir ugdyti sveikos gyvensenos įpročius.

1a ir 1b klasių mokytojos Laima ir Zita


Komentarai išjungti.