PRADINUKŲ VIRTUALI IŠVYKA Į KOSMOSO PLATYBES

PRADINUKŲ VIRTUALI IŠVYKA Į KOSMOSO PLATYBES

Vasario 11-12 dienomis, 1 A, 1 B IR 3 B klasių 58 mokiniai su mokytojomis dalyvavo virtualioje Garsios tylos observatorijos edukacinėje programoje „Krentanti žvaigždė“.
Pradinukai sužinojo astronomijos pamokoje apie Kosmoso pradžią ir pabaigą, apie beribės Visatos grožybes, įspūdingus dangaus kūnus, jų dydžius ir atstumus, planetų skleidžiamus garsus, artimiausias ir tolimiausias žvaigždes, planetas, galaktikas, žvaigždžių ūkus ir spiečius bei susipažino su teleskopo galimybėmis.
Jauniausiems mokinukams patinka tyrinėti, klausinėti apie nežinomus įdomius dalykus ištisą amžinybę, todėl jie edukatoriams uždavė daugybę įdomių klausimų apie tai, kaip susidarė planetos, kiek yra žvaigždžių Visatoje, kas tai yra juodoji skylė kosmose, kokia mėnulio reikšmė žemei, kodėl mūsų planetoje yra daugiau vandens, nei žemės ir daug kitų klausimų, į kuriuos atsakymų ieškosime kitose edukacijose. Kiekvienas mokinys gavo virtualų diplomą, kad dalyvavo edukacinėje programoje „Krentanti žvaigždė“.
Tikimės, kad į kitas edukacijas vyksime realiai, nes labai norisi pamatyti tuos galingus teleskopus, per kuriuos matosi priartintas nežinomas kosmoso pasaulis.
Dėkojame mokyklai už skirtas Mokinio krepšelio lėšas įdomiai edukacinei programai.

Klasių mokytojos Roma Plėtienė, Diana Skukauskienė ir Zita Satkauskienė


Komentarai išjungti.
Skip to content