Priėmimas į pirmas ir penktas klases

Priėmimas į pirmas ir penktas klases

Būsimų pirmokų tėvelių žiniai,
2021/2022 m.m. 1a (dailės) klasės mokytoja Vilma Bironaitė, 1b (šokio) klasės mokytoja Vilma Palepšienė


Informuojame, kad esant sudėtingai COVID-19 paplitimo epidemiologinei situacijai ir siekiant išvengti viruso sukeliamų skaudžių pasekmių,  dokumentai dėl priėmimo į  pirmas ir penktas klases Panevėžio Vytauto Žemkalnio gimnazijoje bus priimami tik nuotoliniu būdu.

Dokumentus galima teikti tik el. paštu rastine@zemkalnio.panevezys.lm.lt nuo sausio 5 d. 8.00 val. (anksčiau išsiųsti prašymai nebus registruojami).

Asmenys, el. paštu išsiuntę prašymus, apie jų gavimą bus informuojami el. paštu.

Patiksliname, kad Mokinių  priėmimo į Panevėžio miesto savivaldybės bendrojo ugdymo mokyklas tvarkos aprašo, patvirtinto Panevėžio miesto savivaldybės tarybos 2020 m. rugpjūčio 27 d. sprendimu Nr. 1-230, 62 punktas numato, kad ypatingų atvejų (ekstremaliųjų situacijų, karantino ar pan.) laikotarpiu prašymai ir kitų dokumentų skaitmeninės kopijos el. paštu gali būti siunčiami be el. parašo, todėl dabartinėmis sąlygomis siunčiami el. paštu prašymai gali būti pasirašyti arba el. parašu, arba paprastai (pasirašyti ir nuskenuoti).

Primename, kad el. paštu siunčiami tokie dokumentai:

  • Užpildytas, pasirašytas ir nuskenuotas atitinkamos formos prašymas
  • Vaiko asmens dokumento (gimimo liudijimo, paso ar tapatybės kortelės) skaitmeninė kopija
  • Esant būtinumui gali būti siunčiami kitų dokumentų (PPT pažymos dėl specialiųjų ugdymosi poreikių įvertinimo ir specialiojo ugdymo skyrimo


Komentarai išjungti.
Skip to content