Šeimos šventė

Šeimos šventė

Gegužės 9 dieną pirmokai ir penktokai pakvietė savo tėvelius ir senelius į koncertą, skirtą Tarptautinei Šeimos dienai.
Dėkingumo ir pagarbos prisipildė mamyčių širdys, nuskambėjus pirmokėlių dainelei “ Dovana mamytei“. Netrukus scenoje tryptelėjo 5 b šokėjėliai. Vadovaujami šokių mokytojos Kristinos Nainienės, jie dar ne kartą sukosi šokio ritmu scenoje. „Kanapėlė“, „Kalvelis“, „Genelis“ – tai tik pirmieji penktokų šokiai. Ateityje jų laukia tarptautinės scenos.
Žiūrovai nuščiuvo, kai apie „Mažą kelionę per pasaulį“ uždainavo 5 a klasės duetas Nerija ir Matas, o visi penktokai dar padainavo ir apie nepamirštamą vaikystę. Džiaugsmu spindi muzikos mokytojos Renatos Karašienės akys, kai salėj aidi jos mokinių skambūs balsai.
Tėveliai negailėjo plojimų pirmokėliams. Tokių žavių dainuojančių „ Mažų pelėdžiukų“ ar šokančių „Saulelę“, „Boružėlę“ niekur kitur nepamatysi. Tai mokytojos Vilmos Palepšienės nuoširdaus ir kūrybiško darbo vaisiai.
Gimnazijos mansardą papuošė penktokų dailės darbų parodėlė. Net pati dailės mokytoja Ilona Žvinakienė nustebusi, kokia spalvinga mažųjų dailininkų vaizduotė.
Šventės vedantieji, 5a klasės mokiniai, Evaldas, Emilija ir Eligija atsakingai skelbia žiną, kad gimnazija jau tapo jų antraisiais namais, kuriuose puoselėjama senosios tradicijos ir kuriamos naujos, kuriuose ugdomos aukštos kultūros kūrybiškos ir kilnios asmenybės.


Komentarai išjungti.